NOBU Hotel Warsaw

/

Resoap Project

fot. Nobu Hotel Warsaw

NOBU Hotel Warsaw

ELEMENTY SKŁADAJĄCE SIĘ NA SUKCES NOBU

Hotele marki Nobu nie stanowią sieci w tradycyjnym rozumieniu. Dzięki niestandardowemu podejściu do przyjmowania gości, nieprzeciętnej
palecie smaków w restauracjach Nobu oraz wyjątkowym lokalizacjom są
perełkami na mapach turystycznych i przyciągają turystów z całego
świata. Od 17 lipca 2020 kolejna restauracja marki zagościła w
Warszawie, a od 3 sierpnia 2020 goście mogą korzystać również z
usług hotelu słynącego z japońskiej filozofii życia.

WYJĄTKOWA LOKALIZACJA I NIEPRZECIĘTNY DESIGN

Hotel Nobu Warsaw jest niestandardowy pod wieloma względami. Bez
wątpienia należą do nich unikatowy design oraz śmiałe połączenie
architektury różnych stylów i dekad. Hotel składa się z dwóch
części i idealnie łączy nowoczesność z klasyką. Pierwsza
część, znajdująca się w przedwojennym Hotelu Rialto, utrzymana jest
w stylu Art Deco. O jej koncepcję zadbała pracownia De Novo. Druga
część jest nowoczesna oraz nowatorska i stworzona została dzięki
międzykontynentalnej współpracy polskiej firmy architektonicznej
Medusa Group z kalifornijskim Studio PCH. Również pokoje hotelu
urządzone są w różnych stylach, od klasycznego do nowoczesnego,
przez co gość może wybrać ten, który najlepiej odpowiada jego
gustowi i potrzebom.

IDEALNA LOKALIZACJA NA SPEKATKULARNE WYDARZENIA

W hotelu oprócz standardowych pokoi i apartamentów, znajduje się zajmująca 438 m² powierzchnia eventowa, która umożliwia organizację dużych konferencji, imprez oraz spotkań. Może ona zostać podzielona na dwa w pełni autonomiczne pomieszczenia (sala Sakura o powierzchni 266 m²
oraz Hikari zajmująca 171 m²) oddzielone ruchomą, dźwiękoszczelną ścianą. Dodatkowo, goście mają możliwość skorzystania z mniejszych pomieszczeń do organizacji wydarzeń – wszystkie są wyposażone najnowocześniejsze udogodnienia, w tym Wi-Fi oraz sprzęt audiowizualny.

SEKRET TKWI W HISTORII MARKI

Historia marki Nobu bierze swój początek jeszcze w latach osiemdziesiątych, kiedy Robert De Niro stał się regularnym gościem w restauracji prowadzonej przez szefa Nobu Matsuhisę. Aktor namówił go do otwarcia kolejnych lokali oraz hoteli i zaprezentowania wyjątkowych smaków kuchni Nobu oraz nieprzeciętnych usług hotelarskich aż w ponad 40 lokalizacjach na całym świecie.

Adres: Wilcza 73, 00-670, Warszawa

Telefon: +48 22 551 88 40

e-mail: guestservices-warsaw@nobuhotels.com

https://warsaw.nobuhotels.com

Zbiórka zużytego mydła hotelowego

Zbiórka zużytego mydła hotelowego

1
Odbiór mydła przez Resoap Project

Odbiór mydła przez Resoap Project

2
Recykling

Recykling

3
Przekazanie instytucjom charytatywnym

Przekazanie instytucjom charytatywnym

4
Informacja zwrotna do hotelu

Informacja zwrotna do hotelu

5

Dołącz do Resoap Project

Jeśli reprezentujesz sieć hoteli, zarządzasz obiektem hotelowym i jesteś zainteresowany współpracą z naszym zespołem serdecznie zapraszamy do kontaktu z nami. Udzielimy wszelkich informacji i opowiemy o tym jak nasza współpraca mogłaby wyglądać.